tanulovezeto.com ---------------- ------------
PÉNZTÁR
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt. 3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. > Távoktatás > Tantermi tanfolyamok > Árak > Autós tréning > Pénztár > Gyakran ismételt kérdések
ÜZEMANYAG KÁRTYA BIZTOSÍTÁSA “B” KATEGÓRIÁS TANTERMI TANFOLYAMRA JELENTKEZŐK RÉSZÉRE
15.000.-Ft ÉRTÉKŰ ÜZEMANYAG KÁRTYÁVAL segítjük az első tankolásodat, miután ”B” (személygépkocsi) kategóriában minden vizsgádat (KRESZ vizsga, elsősegély vizsga, forgalmi vizsga) első alkalommal sikeresen teljesítetted. AZ AJÁNLAT A TÁVOKTATÁSBAN RÉSZTVEVŐKRE NEM VONATKOZIK! Az üzemanyag kártyát magyarországi OMV és AVANTI töltőállomásokon üzemanyag-, shop- és gasztro termékek vásárlására, valamint az e töltőállomásokon elérhető szolgáltatások igénybevételére használható fel. Kivételt képeznek az alábbi termékek/szolgáltatások: - Autópálya matrica (magyar és külföldi). - Útdíj-fizetés, fedélzeti egység megvásárlása és feltöltése, viszonylati jegy vásárlása. - Telefonfeltöltés. - Pick-Pack csomagátvétel. - Egyéb utalványok, ajándékkártyák. Az üzemanyag kártyát a forgalmi vizsgád időpontjától számított 10 napon belül  ügyfélszolgálatunkon személyesen veheted át, az adóigazolványod bemutatásával. Az üzemanyag kártya átvételére nincs lehetőség ha BÁRMELY okból: - az elméleti foglalkozásokról akár egy alkalommal is hiányzol, - a szerződéskötés időpontjától számított 60 napon belül az első  elméleti (KRESZ) vizsga nem történt meg, vagy az sikertelen, - az elsősegély tanfolyamon az első kiértesítés ellenére nem veszel részt, illetve a vezetési gyakorlat megkezdéséig nem végzed el, vagy azt másik képző szervnél végzed (végezted), - az elsősegély vizsgád első alkalommal sikertelen, - az első vezetési óra időpontjától számított 60 napon belül első alkalommal nem teszel sikeres forgalmi vizsgát, - az üzemanyag kártya átvételére biztosított 10 nap letelik, - nem rendelkezel adóigazolvánnyal, vagy azt a kártya átvételekor nem mutatod be, - a tanfolyamot  (KRESZ, elsősegély, vezetési gyakorlat) a szerződéskötés időpontjától számított 180 nap alatt nem fejezed be. Miután a meghatározott feltételeknek eleget tettél, keresd fel iskolánkat és mi biztosítjuk számodra a 15.000,-Ft értékű üzemanyag kártyát!
FŐOLDAL ÁRAK TÁVOKTATÁS TANTERMI OKTATÁS VIZSGÁK OKTATÓK GY.I.K.
Az ajánlat a 2018. január 1. után induló tanfolyamokon érvényes!   
A jogosultsághoz itt kell jelentkezned!
2018. JANUÁR 1-TŐL!  
FŐOLDAL ÁRAK TÁVOKTATÁS TANTERMI OKTATÁS OKTATÓK PÉNZTÁR
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt.  3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Tel: +36(32)410-150 Mobil: +36(30)692-1499
ÜZEMANYAG KÁRTYA “B” KATEGÓRIÁS TANTERMI TANFOLYAMRA JELENTKEZŐK RÉSZÉRE  
15.000.-Ft ÉRTÉKŰ ÜZEMANYAG KÁRTYÁVAL segítjük az első tankolásodat, miután ”B” (személygépkocsi) kategóriában minden vizsgádat (KRESZ vizsga, elsősegély vizsga, forgalmi vizsga) első alkalommal sikeresen teljesítetted. Az ajánlat a távoktatásban résztvevőkre NEM vonatkozik! Az utalvány magyarországi OMV és AVANTI töltőállomásokon üzemanyag-, shop- és gasztro termékek vásárlására, valamint az e töltőállomásokon elérhető szolgáltatások igénybevételére használható fel. Kivételt képeznek az alábbi termékek/szolgáltatások: - Autópálya matrica (magyar és külföldi). - Útdíj-fizetés, fedélzeti egység megvásárlása és feltöltése, viszonylati jegy vásárlása. - Telefonfeltöltés. - Pick-Pack csomagátvétel. - Egyéb utalványok, ajándékkártyák. Az üzemanyag kártyát a forgalmi vizsgád időpontjától számított 10 napon belül  ügyfélszolgálatunkon személyesen veheted át az adóigazolványod bemutatásával. Az üzemanyag kártya átvételére nincs lehetőség ha BÁRMELY okból: - az elméleti foglalkozásokról akár egy alkalommal is hiányzol, - a szerződéskötés időpontjától számított 30 napon belül az első  elméleti (KRESZ) vizsga nem történt meg, vagy az sikertelen, - az elsősegély tanfolyamon az első kiértesítés ellenére nem veszel részt, illetve a vezetési gyakorlat megkezdéséig nem végzed el, vagy azt másik képző szervnél végzed (végezted), - az elsősegély vizsgád első alkalommal sikertelen, - az első vezetési óra időpontjától számított 60 napon belül első alkalommal nem teszel sikeres forgalmi vizsgát, - az üzemanyag kártya átvételére biztosított 10 nap letelik, - nem rendelkezel adóigazolvánnyal, vagy azt a kártya átvételekor nem mutatod be, - a tanfolyamot  (KRESZ, elsősegély, vezetési gyakorlat) a szerződéskötés időpontjától számított 180 nap alatt nem fejezed be. Miután a meghatározott feltételeknek eleget tettél, keresd fel iskolánkat és mi biztosítjuk számodra a 15.000,-Ft értékű üzemanyag kártyát.
A jogosultsághoz itt kell jelentkezned!
2018. JANUÁR 1-TŐL!  
NAVIGÁCIÓ
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt.  3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Tel: +36(32)410-150 Mobil: +36(30)692-1499
ÜZEMANYAG KÁRTYA “B” KATEGÓRIÁS TANTERMI TANFOLYAMRA JELENTKEZŐK RÉSZÉRE  
15.000.-Ft ÉRTÉKŰ ÜZEMANYAG KÁRTYÁVAL segítjük az első tankolásodat, miután ”B” (személygépkocsi) kategóriában minden vizsgádat (KRESZ vizsga, elsősegély vizsga, forgalmi vizsga) első alkalommal sikeresen teljesítetted. Az ajánlat a távoktatásban résztvevőkre NEM vonatkozik!     Az üzemanyag kártyát a forgalmi vizsgád időpontjától számított 10 napon belül  ügyfélszolgálatunkon személyesen veheted át az adóigazolványod bemutatásával. Az üzemanyag kártya átvételére nincs lehetőség ha BÁRMELY okból: - az elméleti foglalkozásokról akár egy alkalommal is hiányzol, - a szerződéskötés időpontjától számított 30 napon belül az első  elméleti (KRESZ) vizsga nem történt meg, vagy az sikertelen, - az elsősegély tanfolyamon az első kiértesítés ellenére nem veszel részt, illetve a vezetési gyakorlat megkezdéséig nem végzed el, vagy azt másik képző szervnél végzed (végezted), - az elsősegély vizsgád első alkalommal sikertelen, - az első vezetési óra időpontjától számított 60 napon belül első alkalommal nem teszel sikeres forgalmi vizsgát, - az üzemanyag kártya átvételére biztosított 10 nap letelik, - nem rendelkezel adóigazolvánnyal, vagy azt a kártya átvételekor nem mutatod be, - a tanfolyamot  (KRESZ, elsősegély, vezetési gyakorlat) a szerződéskötés időpontjától számított 180 nap alatt nem fejezed be. Miután a fenti feltételeknek eleget tettél, keresd fel iskolánkat és mi biztosítjuk számodra a 15.000,-Ft értékű üzemanyag kártyát.
A jogosultsághoz itt kell jelentkezned!