tanulovezeto.com ---------------- ------------
PÉNZTÁR
JELENTKEZÉS TÁVOKTATÁSRA A, A2, A1, AM, B, C és CE kategóriás tananyagok, valamint elsősegély tananyag
A jelentkezési lapon megadott adataid és a nyilatkozatra adott válaszaid rögzítésre kerülnek az elektronikus oktatórendszerben. A szükséges dokumentumok listáját az e-learning tanfolyam megrendelésekor kapott emailben találod meg. Mi fog történni a távoktatás megrendelése után? Kapsz egy e-mailt a további teendőidről. Az e-mailben felsorolt dokumentumokat postai úton mielőbb szíveskedj iskolánkhoz eljuttatni az alábbi címre: AUTÓTEMPÓ 95 BT 3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. A távoktatás díját elektronikusan (bankkártyával) is kifizetheted az alábbi gomra kattintva. Mi fog történni miután végeztél az e-learning tananyaggal? Miután végeztél a tananyaggal és a zárótesztet is sikeresen kitöltötted,  nem kell tenned semmit. Nem kell telefonálni, emailt írni, csak várni az elméleti vizsga időpontját tartalmazó sms-t és emailt.
1. lépés Ide kattintva töltsd ki a közlekedési hatóság által rendszeresített elektronikus jelentkezési lapot közúti járművezetői vizsgára! A jelentkezési lap kitöltése után erre az oldalra jutsz. Töltsd le a .pdf formátumú fájlt! 2. lépés Kattints a képernyő alján lévő ”E-learning tanfolyamra jelentkezem” gombra, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot! Az előzőleg letöltött .pdf fájlt töltsd fel a ”Tallózás” gomb segítségével! Küldd el az űrlapot! Ezzel az e-learning tanfolyam a megjelölt kategóriában és hozzáférési idővel megrendelésre került. Amennyiben csak elsősegély tananyagot szeretnél rendelni, kattints ide!
A TÁVOKTATÁS MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS TEENDŐID
HASZNÁLD KI A 25.000,-Ft ÁLLAMI TÁMOGATÁST! A támogatásról ide kattintva tájékozódhatsz! A kérelmet itt töltheted le.
FONTOS! A kifizetett e-learning tanfolyam (távoktatás) díja vissza nem követelhető! A megkezdett e-learning tanfolyam tantermi tanfolyamon nem folytatható!
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt. 3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. > Távoktatás > Tantermi tanfolyamok > Árak > Autós tréning > Pénztár > Gyakran ismételt kérdések
FŐOLDAL ÁRAK TÁVOKTATÁS TANTERMI OKTATÁS VIZSGÁK OKTATÓK GY.I.K. BANKKÁRTYÁVAL FIZETEK
HASZNÁLD KI A 25.000,-Ft ÁLLAMI TÁMOGATÁST! A támogatásról ide koppintva tájékozódhatsz! A kérelmet itt töltheted le.
FŐOLDAL ÁRAK TÁVOKTATÁS TANTERMI OKTATÁS OKTATÓK PÉNZTÁR
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt.  3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Tel: +36(32)410-150 Mobil: +36(30)692-1499
JELENTKEZÉS TÁVOKTATÁSRA
A TÁVOKTATÁS MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS TEENDŐID 1. lépés Ide koppintva töltsd ki a közlekedési hatóság által rendszeresített elektronikus jelentkezési lapot közúti járművezetői vizsgára! A jelentkezési lap kitöltése után erre az oldalra jutsz. Töltsd le a .pdf formátumú fájlt! 2. lépés Koppints a képernyő alján lévő ”E-learning tanfolyamra (távoktatásra) jelentkezem” gombra, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot! Az előzőleg letöltött .pdf fájlt töltsd fel a ”Tallózás” gomb segítségével! Küldd el az űrlapot! Ezzel a távoktatás a megjelölt kategóriában megrendelésre került. A jelentkezési lapon megadott adataid és a nyilatkozatra adott válaszaid rögzítésre kerülnek az elektronikus oktató rendszerben. Mi fog történni a távoktatás megrendelése után? Kapsz egy e-mailt a további teendőidről. Az e-mailben felsorolt dokumentumokat postai úton mielőbb szíveskedj iskolánkhoz eljuttatni az alábbi címre: AUTÓTEMPÓ 95 BT 3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Amennyiben a távoktatás díját elektronikusan fizeted ki (bankkártya vagy PayPal) a tananyag azonnal elérhetővé válik számodra. Mi fog történni miután végeztél az e-learning tananyaggal? Miután végeztél a tananyaggal  (a képzési igazolást letöltötted) nem kell tenned semmit. Nem kell telefonálni, emailt írni, csak várni az elméleti vizsga időpontját tartalmazó sms-t és emailt. PÓTKÉPZÉS RENDELÉS A pótképzés díját elektronikusan bankkártyával vagy PayPallal fizetheted ki. A kifizetés után a tananyag újból elérhetővé válik a meghatározott időkorláton belül. FONTOS! Amennyiben A, A1, A2 vagy AM kategóriás tanfolyamra jelentkezel, a vezetési gyakorlat és a vizsga során az alábbi ruházat viselése kötelező: - bukósisak, - szemüveg (a bukósisak kialakításától függően), - protektoros hosszúnadrág (nadrágba vagy nadrágra illeszthető térdprotektorral) és protektoros dzseki (dzsekibe vagy dzsekire illeszthető könyök- és gerincprotektorral), - protektoros kesztyű, - magas szárú, zárt cipő vagy csizma. A, A1, A2 és AM kategóriákban a vezetési gyakorlat oktatása a saját motoroddal történik!
FIZETEK FIZETEK
HASZNÁLD KI A 25.000,-Ft ÁLLAMI TÁMOGATÁST! A támogatásról ide koppintva tájékozódhatsz! A kérelmet itt töltheted le.
NAVIGÁCIÓ
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt.  3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Tel: +36(32)410-150 Mobil: +36(30)692-1499
A TÁVOKTATÁS MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS TEENDŐID 1. lépés Ide koppintva töltsd ki a közlekedési hatóság által rendszeresített elektronikus jelentkezési lapot közúti járművezetői vizsgára!  2. lépés Koppints a képernyő alján lévő ”E-learning tanfolyamra (távoktatásra) jelentkezem”  gombra, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot! Az előzőleg letöltött .pdf fájlt töltsd fel a ”Tallózás” gomb segítségével! Küldd el az űrlapot! Ezzel a távoktatás a megjelölt kategóriában megrendelésre került. Mi fog történni a távoktatás megrendelése után? Kapsz egy e-mailt a további teendőidről. Az e- mailben felsorolt dokumentumokat postai úton mielőbb szíveskedj iskolánkhoz eljuttatni az alábbi címre: AUTÓTEMPÓ 95 BT 3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Amennyiben a távoktatás díját elektronikusan fizeted ki (bankkártya vagy PayPal) a tananyag azonnal elérhetővé válik számodra. Mi fog történni miután végeztél az e-learning tananyaggal? Miután végeztél a tananyaggal  (a képzési igazolást letöltötted) nem kell tenned semmit. Nem kell telefonálni, emailt írni, csak várni az elméleti vizsga időpontját tartalmazó sms-t és emailt. PÓTKÉPZÉS RENDELÉS A pótképzés díját elektronikusan bankkártyával vagy PayPallal fizetheted ki. A kifizetés után a tananyag újból elérhetővé válik a meghatározott időkorláton belül. FONTOS! Amennyiben A, A1, A2 vagy AM kategóriás tanfolyamra jelentkezel, a vezetési gyakorlat és a vizsga során az alábbi ruházat viselése kötelező: - bukósisak, - szemüveg (a bukósisak kialakításától függően), - protektoros hosszúnadrág (nadrágba vagy nadrágra illeszthető térdprotektorral) és protektoros dzseki (dzsekibe vagy dzsekire illeszthető könyök- és gerincprotektorral), - protektoros kesztyű, - magas szárú, zárt cipő vagy csizma. A, A1, A2 és AM kategóriákban a vezetési gyakorlat oktatása a saját motoroddal történik!
JELENTKEZÉS TÁVOKTATÁSRA